BREAD & MORE

BREAD & MORE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 73 beoordelingen
25 aug 2021 om 15:34 Ruime keuze, vers, warm, afgesproken tijd, goed belegd, nette bezorging. Perfect!
14 aug 2021 om 15:05 Prima. Broodjes werden keurig op afgesproken tijd bezorgd. Had als opmerking ‘zonder cheddar ‘ erbij gezet maar die zat er toch op.
14 aug 2021 om 15:00 Excellent bread and sandwich. My favorite and go-to in Maastricht for lunch.
28 jun 2021 om 13:28 Was heel lekker alleen erg jammer tot ze de chilled coffee vergeten waren..
14 jun 2021 om 23:40 Food was stupendous as expected. When I say Bread & More never disappoints it’s because they NEVER disappoint. Did miss the bonbons today lads, maybe next time xx
22 mei 2021 om 15:32 superlekker :-)
21 mei 2021 om 13:47 Heerlijke broodjes en ook nog een klein extraatje. Persoonlijke noot over de stempelkaart, prima service. Echte aanrader…
13 mei 2021 om 13:48 Bestelling werd een kwartier te laat geleverd echter met een excuus briefje erbij en wat lekkers extra. Heel attent en super lekkere broodjes !
1 mei 2021 om 17:52 I just wanted to thank Bread & More for taking good care of my hungover self. Your bacon egg and cheese barra saved my life.... and the iced coffee as well. I’m your #1 fan
29 apr 2021 om 13:43 Great sandwiches... generous amount of sweets in the bag as well. I'd give bread and more 10 stars if that existed no cap.
18 apr 2021 om 12:42 Heerlijkee broodjes echte aanrader